Om meg

Hei og velkommen til JA TIL MAT

img_6830

Jeg heter Randi, og er utdannet kokk og kostøkonom.
Mat er både yrket mitt og min store hobby i livet. Livet mitt har så langt jeg kan huske handlet om mat, til min mors store fortvilelse ventet jeg som regel i gangen på at hun skulle komme hjem fra jobb med det evige spørsmålet; Hva er det til middag? Da lidenskap for matlaging ikke ligger i familien måtte jeg til slutt ta ansvar selv og utdanne meg til kokk. Så i stedet for å stille min mor dette spørsmålet, stiller jeg nå meg selv det spørsmålet flere ganger om dagen. Jeg prøver å ha et fokus på enkle, rene og sunne råvarer. I ukedagene er det ofte et behov for at middagslagingen skal gå raskt mens helgene kunne jeg gjerne tilbrakt på kjøkkenet fra fredag til søndag. 
Maten på bloggen er maten vi spiser hjemme hos oss eller hos venner. 

Jeg vil gjerne høre fra dere, og svarer på spørsmål hvis du bruker kommentarfeltet!

Du finner meg også på Facebook:  https://www.facebook.com/jatilmat

og på Instagram under brukernavnet Jatilmat.

Bon appetit!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: