Mint og sjokolade, få ting passer bedre sammen! Jeg absolutt elsker After Eight, så hvorfor ikke putte masse av det i en dessert! Jeg lagde denne til meg selv på bursdagen min, og du burde lage den til noen du er glad i! Om det er til andre eller deg selv, så er få ting bedre enn å vise kjærlighet gjennom mat!

Oppskriften er til 4-6 personer, avhengig av søtmomsgraden hos den enkelte. Du trenger:

  • 4 dl kokosmelk, (en boks)
  • 1 dl kremfløte, eller vegitabilsk fløte
  • 8 stk after eight
  • 3 peppermynte dråper, (kan sløyfes), kjøpes på apotek
  • 1 ss bakekakao
  • 50 gram sukker
  • 2,5 plater gelatin
  • 100 gram frosne bringebær, eventuelt 1 kurver ferske
  • 80-120 gram sukker, bruker du ferske trenger du mindre sukker
  • After Eight til pynt

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Ha kokosmelk, fløte, kakao og sukker i en kjele. Rør gost og varm opp til kokepunktet. Ta kjelen av varmen og rør inn after eight bitene, smak eventuelt til med peppermynte dråper. Vær fosiktig, disse er veldig sterke på smak. Klem ut vannet av gelatinplatene og rør inn i blandingen. Fordel blandingen i ønsket serveringsglass og la pannacottaen stå kaldt til den stivner, minst fire timer og gjerne over natten.

Bruker du frosne bringebær legg de over i en skål så de tiner før servering. Bland sammen med sukker uten og knuse bærene alt for mye. Smak til med sukker, du bestemmer selv hvor søte du vil ha de.

Legg en skje bringebær i hvert glass, og pynt med en After Eight.

DSC_2189